Let us be Curious

~Believe ~

Somewhere in the south                15 juni 21:00 - 02:00 

Let us be Curious
Lieve Leden,

Op zaterdag 15 juni organiseren wij de 6de editie van ons feestje genaamd "Believe". Dit keer weer op een nieuwe geheime locatie in het zuiden van Nederland. Dit belooft weer een mooie knaller te gaan worden, als inleiding van de zomer én voor sommige van jullie net voor die oerdegelijke zomervakantie met de kids. Wij staan weer garant voor een exclusieve locatie vol Erotiek, Spanning, Knappe koppies en dit alles weer op Nederlandse bodem.

Ben je zoek naar een kleinschalig, besloten (members only) feest, waar je je fantasie werkelijkheid kunt laten worden dan moet je  deze zeker niet missen. Of je nu opzoek bent naar een ondeugend verzetje, nieuwe contacten en/of samen je relatie in nieuwe impuls wilt geven, je bent van harte welkom bij Let us be Curious.

 

Detail informatie:

Hotels

Wij bieden dit keer óók tickets aan met hotel overrnachting voor 2 personen incl ontbijt in maarliefst twee 4 sterren hotels dichtbij onze feest locatie. Je hebt dus de keuze uit twee verschillende hotels, waarbij de meest luxe zich onderscheid in ligging, uitstralling én sfeer.  We hebben verschillende type kamers tot onze beschikking en deze verschillen uiteraard ook in prijs.

De hotel tickets zijn beschikbaar tot 15 april, daarna gaan de kamers de vrije verkoop in en betaal je waarschijnlijk de hoofdprijs. Onze locatie ligt in een toeristisch gebied en bedden zijn schaars, zeker in de periode waarin wij ons feest houden.

Mocht je nu toch zelf een hotel overnachting willen boeken ?? Dat kan uiteraard, maar wij geven de locatie alleen door aan mensen met tickets. Koop je dus alleen losse tickets en wil je toch zelf iets uitzoeken, stuur a.u.b. even een mailtje naar: letusbecurious@gmail.com

 

Dormio hotel
Vaeshartelt
Shuttle

Ook voor het vervoer van/naar het hotel hebben wij een shuttle tot onze beschikking. Deze optie kun je ook via de paylogic shop reserveren. Deze dienst is uiteraard alleen beschikbaar voor gasten die gebruik van onze hotels.

Locatie

Deze houden voor nu nog even geheim en communiceren we alleen met leden die al tickets in hun bezit hebben. De locatie is bijzonder, uniek, exclusief voor Let us be Curious en bevind zich in het zuiden van Nederland. Onze locatie bestaat uit verschillende areas met o.a. ook een aparte love/play room voor degene die een stapje verder durven te gaan.

Line up

De line up is op dit moment nog niet helemaal rond, maar wij de doen uiteraard weer een beroep onze vaste resident dj's. Onze feestjes staan bekend om hun goede muziek, dus die lijn trekken we uiteraard gewoon door!!

1. Dj Marlon

2. ??

3. Dj Salvador Deep

4. Dj Jack Black

Marlon R
Beautiful woman in black lingerie
salvodor-deep
Jack-Black
Dress code

Voor de Heren:

- Zwart/Grijs/Antraciet 2-delig pak

- Bijpassend licht overhemd

- Das, strik of bretels kleed af, maar niet verplicht

- Geklede schoenen

- Géén t-shirts, sport schoenen, loafers, jeans, latex/leer, ontbloot bovenlijf

Voor de Dames:

- Rode Lingerie

- Hak schoen

- Bijpassende accessoires

- Jurkes, cat suits, jeans, platte schoenen, sneakers, ballerina's, leer/latex niet toegestaan

(Twijfel je over de dress code ?? Onderstaand wat voorbeelden en je mag ons ook altijd een berichtje sturen)

 

Knipsel 1
Knipsel 4
Knipsel 2
Knipsel3
Tickets

De tickets zijn alleen verkrijgbaar voor onze leden en niet overdraagbaar aan anderen. Mocht je onverhoopt niet kunnen, stuur ons dan een mailtje en je krijgt een voucher voor het volgende feestje. De prijzen zijn te vinden in de Paylogic webwinkel via onderstaande button.

Hiervoor krijg je een fantastische avond met:

- Gratis parkeren

- Entree

- Bemande garderobe of persoonlijke locker

- Welkomst bubbel

- Gratis hapjes

- Entertainment

- Afscheidscadeau

- Mooie Herinneringen

GoldMembers

Het is inmiddels ook mogelijk om voor slechts €22,49 een heel jaar lid te worden van onze community. Je hebt dan toegang tot het members gedeelte, je kunt je persoonlijke profiel aanmaken, connecten met andere leden én je krijgt standaard 10% korting op de ticketprijs van onze events!! In dit geval krijg je dus €17,50 korting en ben je voor een klein bedrag extra óók lid van de Goldmember community. Wij adviseren dan ook om dit altijd te doen !!