Let us be Curious

FAQ

Veel gestelde vragen

Let us be Curious

Waarom moeten wij ons eerst bij jullie aanmelden?

Wij zijn opzoek naar aantrekkelijke koppels, die binnen hun relatie opzoek zijn naar spanning/avontuur en hun fantasieën werkelijkheid willen laten worden.

Waar ligt de grens op jullie evenement(en)?

Wij zorgen voor een erotische sfeer, waarin iedereen vrij, veilig, en ontspannen kan genieten van een geweldige avond uit. Seksuele handelingen zijn afhankelijk van de locatie  en het event toegestaan.

Wat is de dress-code op jullie evenement(en)?

Dat verschilt uiteraard per avond en is afhankelijk van het thema. De dames worden geacht in hun lingerie te verschijnen en de heren maken de sfeer compleet in hun kostuum.

Hoe overwin ik mijn schroom?

Je hoeft geen modellenfiguur te hebben om te worden toegelaten en daarnaast is lingerie een breed begrip. Laat je fantasie de vrije loop, kleed je naar de dress-code en maak het geheel compleet met bijpassende accessoires.

Ik ben best onzeker en durf niet?

De ervaring leert dat met name de vrouwen er juist meer zelfvertrouwen van krijgen en gedurende de avond groeien in hun vrouwelijkheid.

Hoe ziet zo'n avond eruit?

Er wordt gedanst, geflirt en vooral genoten van de zinderende sfeer.

Wat voor soort muziek wordt er gedraaid?

Electronic dance music, oftewel een mix van deep-, electro-, club house en trance.

Wat zit er allemaal in de ticket prijs?

Jij en je partner krijgen exclusief toegang tot het event, de bytes/parking en garderobe zijn inclusief. Voor de drank (consumpties) dienen er op het event zelf drankmunten te worden aangeschaft.

Hoe discreet is het evenement?

Het is niet toegestaan foto's en of video's op te nemen, daarnaast zal content alleen voor leden toegankelijk zijn via de website. Op al het overige (promotie) materiaal zal niemand herkenbaar in beeld verschijnen.

Waarin onderscheid Luxuria Events zich?

Wij organiseren luxe erotische dance feesten op mystieke locaties door heel Nederland. Onze feesten zijn laagdrempelig voor koppels die alleen opzoek zijn naar wat extra spanning in hun relatie en je wordt dan ook niet geconfronteerd met seks in de openbare ruimtes.

Zijn jullie evenementen geschikt voor iedereen?

Wij bieden een andere gewaagde vorm van uitgaan, de meeste koppels kennen elkaar door en door en hebben al de nodige stappen ondernomen in hun zoektocht naar spanning binnen hun relatie.