Let us be Curious

Over ons

Wie zijn wij ?

Let us be Curious

Wij organiseren High-end events voor open-minded koppels op een luxueuse locatie in een erotisch getinte sfeer

Ben jij opzoek naar een spannende avond uit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij organiseren dance events voor mooie ruimdenkende koppels (max 500 gasten) op een unieke locatie ergens in Nederland. We doen dit in een erotische sfeer, voorzien van de beste beats, bytes en drinks. Onze events zijn alleen toegankelijk voor genodigde.

Onze gasten moeten eerst lid worden via onze website, voordat ze toegang krijgen tot onze besloten events.

Op onze events zal een dress code worden gehanteerd die op voorhand wordt gedeeld met de aanwezige gasten. De dress code dient dan ook door alle gasten te worden gerespecteerd.

 

Op onze events is het niet toegestaan om mobiele (zend) apparatuur mee te nemen. Wij willen onze gasten discreet en in volledige anonimiteit laten genieten van het event.

De dames staan in het middelpunt en dienen door een ieder met respect te worden behandeld. Wij streven naar een ontspannen, ongedwongen Erotische sfeer waarin iedereen zich zelf kan zijn. Of je nu opzoek bent naar een ondeugend verzetje, je fantasie werkelijkheid wil laten worden of opzoek bent naar gelijkgestemde bij ons is alles mogelijk !!

Een ieder die zich misdraagt en/of geen respect heeft voor de overige gasten zal direct worden verwijderd en geen toegang meer krijgen tot een toekomstig evenement.

 

 

 

 

Life is short "break the Rules"